Privat alarmer

Skal dit hus være sikret, også når du er væk hjemmefra?

Måske har du allerede haft ubudne gæster i dit hus mens du ikke var hjemme – eller også vil du i hvert fald gerne undgå dette. En privat alarm kan være en stor hjælp, hvis du vil sikre dit hus mod indbrud.

TJ Antenne tilbyder at opsætte privat alarm i dit hus og vi samarbejder med nogle af markedets førende producenter indenfor privat alarmer. Selve udvalget af alarmer er bredt, og det kan derfor være svært som privatkunde at navigere på dette marked. Derfor gør vi rigtig meget ud af at sikre, at du får en løsning, som dækker netop dit behov.

Teknologisk fremskidt

Privat alarmer er i dag så langt fremme rent teknologisk, at man bliver forbavset over alle de mange funktioner, som er udstyret med.

For eksempel kan nogle af vores alarmer skelne mellem husdyr (fx. en hund) og en ubuden gæst i form af en indbrudstyv. Det betyder, at du sagtens kan lade hunde være i huset samtidig med, at du har sat alarmen til.

Hvis ikke hunden skræmmer indbrudstyven væk, så skal alarmen nok opdage dette og sætte i gang og alarmere dig eller en alarmcentral

Vil du vide mere om Privat alarmer –  KLIK HER

Overvaagning